Ous de Pasqua de xocolata

Una activitat que han dut a la pràctica els Catalanets de Berlín ha estat fer ous de Pasqua de xocolata. Només cal un indret espaiós, nens i nenes vestits per a embrutar-se, uns quants globus dels grossos, preses de xocolata fondant (la quantitat varia en funció de la mainada que sigueu), una mica de mantega i un cordill per poder estendre els ous i deixar que s’assequin. A dins dels ous, els berlinesos, hi han col.locat ossets de goma… però o bé els poeu deixar buits o introduir-hi allò que us convingui i que img_4054aconseguiu d’encabir abans d’inflar els globus.

1. Fonem la xocolata amb la mantega fins que quedi ben espessa.

img_4073 img_4075 img_40942. Mentre deixem que la xocolata deixi de cremar i passi només a estar calentona, inflem els globus dels tamanys que volguem. A dins, com comentàvem, si voleu podeu posar-hi ossets de goma o similar.

3. Amb una espàtula o cullera anem empastifant els globus, que agafem pel nus. Els podeu tancar del tot, deixant que el nus surti per dalt i que ens permeti estendre el globus.

4. Estenem els globus, a ser possible on els toqui un xic d’aire per a què el procés sigui més ràpid (la mainada ho agraeix).

5. Quan estan secs, petem el globus i el traiem. Si noteu que s’enganxa a les parets de xocolata és que hi falta un xic de mantega. En tot cas, amb un xic de paciència i introduint-hi amb cura els dits, es pot anar desenganxant sense destrossar la forma ovalada o rodona de l’ou de Pasqua.

6. Devorem els ous… i celebrem la Pasqua!

Un pensament sobre “Ous de Pasqua de xocolata

  1. Retroenllaç: Hem fet mones i ous de xocolata! | Patufets al món

Deixa un comentari