(La) Patufada organitzada

Casals, seccions dins de casals, associacions, grups de pares i mares repartits per tot el món, fora dels Països Catalans, es dediquen a ensenyar, compartir i promoure la llengua, la cultura i les tradicions catalanes entre els menuts (i menys menuts). Alguns sumen anys d’activitats i experiències, de lliçons apreses, de reflexions i altres que tot just comencen arriben amb molta energia i noves idees que els nous temps permeten. Tots els grups tenen un relat molt interessant a compartir que pot animar a altres, inspirar, recolzar o interessar a altres grups, tant els que fa temps que existeixen com els que potencialment poden començar demà (!). A (La) Patufada Organitzada volem recollir aquests relats, de la veu dels seus protagonistes, i crear així un espai on ens coneixem i podem compartir reflexions i contactes! Així doncs, en aquesta secció trobareu tot un seguit d’articles signats per cadascun d’aquests grups i amb un contacte per a que pogueu trobar-los fàcilment.

Dins d’aquesta secció, hi hem afegit tres apartats que ens han anat acompanyat al bloc aquests anys, però que, per un motiu o altre, han quedat relativament inactius. Els hem convertit en sub-seccions de (La) Patufada Organitzada, ja que en part hi estan relacionats. Els continguts no varien i continuen sent actives com fins ara: Activitats al món, Llibres al món i Espai Patufets: Cat viatgers.

Si trobeu a faltar grups i casals que treballin específicament amb nens i joves i si falten localitzacions per a Llibres al món, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres: patufetsmon@gmail.com I, evidentment, no dubteu en omplir noves fitxes a activitats al món, tant si formeu o no part d’algun d’aquests grups (persones individuals que elaboren activitats a casa també hi són benvingudes), i en crear nous perfils de Cat viatgers!   

Per accedir als articles, cliqueu aquí.