Llibres al món

Llibres al món és una guia i un mapa dels llibres catalans que hi ha pel món. No es tracta de fer un inventari de tots els llibres en català que teniu a casa vostra, sigueu on sigueu, sinó de fer una recopil·lació de llocs públics o privats on es poden trobar llibres en català: des de biblioteques passant per penyes futbolístiques, fins a casals, associacions de veïns o clubs de lectura dels vostres pobles i ciutats d’acollida.

A més del  mapa dels Llibres viatgers, podeu consultar totes les entrades sobre aquest tema aquí.

13 pensaments sobre “Llibres al món

  1. Retroenllaç: Presentem el blog de Patufets al món | Patufets al món

  2. Núria Garcia Tuset

    Bones!! Al casal català de Victòria, Austràlia, hi ha una petita biblioteca on es poden trobar llibres en català. També fan activitats per a nens en català un dissabte al mes. Espero sigui una informació útil!!

    Respon
  3. Albert Pesquer

    Hola! Al Casal Català de Beijing tenim una petita biblioteca i fem una trobada mensual per fer intercanvi de llibres, la majoria en català però també en altres idiomes, també organitzem classes de català

    Respon
  4. Retroenllaç: Noves biblioteques a Llibres al món | Patufets al món

  5. Llum

    Bon dia:

    Us vull comentar un parell de llocs més.
    1.- La magnifica llibreria Cervantes de Cracòvia (i de Varsòvia), a Polònia on es troben llibres, no només en català (en totes les seves variants lingüístiques), sinò també ¡en aranès!. Aquest establiment té llibres en totes les llebgües que es parlen a l’estat espanyol. Està a la plaça Maly Rynek, al cor de la ciutat. L’enllaç, per si voleu tafanejar, és http://ksiegarniahiszpanska.pl/es
    2.- Les biblioteques municipals de Bilbao, com la de Bidebarrieta (la principal) tenen llibres en català.

    Respon
    1. patufetsalmon Autor de l'entrada

      Oh! Moltes gràcies, Llum! La llibreria polonesa no l’hem afegida perquè no és una biblioteca o espai d’intercanvi i de préstec de llibres, sinó de compra. La idea de Llibres al món és que ens fem ressò de punts on trobar llibres de préstec o d’accés públic. Pel que fa la biblioteca de Bilbao, hem inclòs el web del conjunt de catàlegs de l’estat espanyol, ja que hi ha diverses biblioteques espanyoles amb llibres en català. Gràcies de nou pel teu comentari!

      Respon
  6. laia

    Pels residents a Suècia, la Internationella biblioteket de la Stockholms Stadbiblioteket té un (gran) nombre de llibres en català, tant per infants com per adults: http://interbib.se o bé, https://biblioteket.stockholm.se/bibliotek/internationella-biblioteket. Si no s’és resident a la capital, es pot demanar els llibres en préstec a través de qualsevol biblioteca municipal; només es necessita el carnet de lector/a.
    Una recomenació: fer la recerca no només sota “katalanska”, sinó per autor/a o per títol (algunes entrades estan mal classificades o no contemplen la llengua).

    Respon

Deixa un comentari