Preparem-nos pel club de lectura!

Ja s’acosta el moment tan esperat, sobretot per avis i patufets: retornar a casa per passar les vacances d’estiu! (Quan ets un expatriat, el concepte vacances canvia totalment de com el tenies plantejat).

Els que estigueu interessats en el club de lectura de Patufets al món, recordeu que aquestes vacances poden ser un bon moment per disposar dels llibres amb els que encetarem les lectures. Us fem un recordatori dels títols:

– El zoo d’en Pitus

– Momo

– El Petit Príncep

– Wonder

– No demanis llobarro fora de temporada

– Mecanoscrit del segon origen

Animeu-vos a rellegir uns llibres clàssics, i a que els vostres patufets en disfrutin tant com vosaltres!

Com funcionarà el club de lectura de Patufets al món?

Els patufets interessats en participar al club de lectura han d’estar donats d’alta a l’Espai Patufets.

Des d’allà, anirem marcant les pautes. El setembre vinent indicarem el llibre escollit per ser la nostra primera lectura (segurament serà el Zoo d’en Pitus o Wonder, en funció de si tothom els ha pogut aconseguir).

Cada setmana, des de Patufets formularem preguntes als patufets lectors, per tal que s’interessin pel text que llegeixen (sols o conjuntament amb els seus pares), continuïn la lectura, i intentarem solucionar dubtes que vagin sorgint.

Acabat el llibre, l’objectiu és fer una taula rodona on tothom que ha participat en la lectura hi digui la seva. Subjectivitat al poder! Que els nens diguin què pensen del llibre sota la seva perspectiva, les seves emocions.

Creiem que, encara que els patufets apuntats siguin novells en la lectura, realitzar-la amb l’ajuda dels pares ajudarà a establir un vincle pares-llengua, que pot ser molt interessant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s